Bayer centraliseert logistiek Benelux bij Van den Anker • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bayer centraliseert logistiek Benelux bij Van den Anker

Het komende jaar gaat logistiek dienstverlener Van den Anker, voor Bayer Environmental Science, ook in België de goederenstroom beheersen. Binnen de Van den Anker vestigingen in Nederland zijn goederen van Bayer CropScience, die opgedeeld is in drie divisies, geen onbekende producten. Goederen van de divisies Crop Protection en Environmental Science maken al geruime tijd onderdeel uit van de logistieke processen van Van den Anker.

Bayer centraliseert logistiek bij Van den AnkerVan den Anker en Bayer CropScience hebben samen onlangs een nieuwe overeenkomst gesloten waardoor Van den Anker de logistiek voor de gehele Benelux op zich neemt. Vanuit haar magazijn in Wetteren (bij Gent) gaat Van den Anker het komende jaar immers de organisatie, planning, besturing en uitvoering van de goederenstroom in België verzorgen. Leon Jacobs, algemeen directeur bij Van den Anker: “We zijn verheugd dat we voor Bayer ook de logistiek in België mogen verzorgen. Vanuit ons magazijn in Wetteren kunnen wij geografisch heel gunstig de distributie hiervoor verzorgen”.

Crossdock faciliteiten

Pieter van der Linden; Country Group Head Benelux bij Bayer Environmental Science: “Er is voor Van den Anker gekozen vanwege het sterke Benelux netwerk dat voorziet in diverse opslaglocaties en crossdockcentres verspreid in de Benelux. Door dit sterke netwerk kan Van den Anker snel, met hoge kwaliteit en duurzaam de afleveringen verzorgen”. Van den Anker is met ruim 45 jaar ervaring geen onbekende in de chemische logistiek. Met inmiddels zeven vestigingen verdeeld over Nederland en België is Van den Anker een belangrijke speler op het gebied van opslag en distributie van verpakte chemicaliën.

 

Eén reactie op “Bayer centraliseert logistiek Benelux bij Van den Anker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer