Ga naar hoofdinhoud

Beekman Transport kiest voor Transics telematica

Beekman Transport uit Apeldoorn heeft ongeveer 70 trucks uitgerust met Transics’ vaste TX-SKY-boordcomputers. Op die manier wil de onderneming de efficiëntie van zijn vloot verbeteren.

Transics_Beekman TransportTX-SKY is rechtstreeks gekoppeld aan de CAN bus en de tachograaf van het voertuig. Zo registreert het toestel alle informatie rond chauffeurs en voertuig, evenals gegevens van andere bronnen zoals documentenscanners. De boordcomputer functioneert als een beveiligde gateway, die de chauffeur, de dispatcher en alle andere betrokken partijen – bijvoorbeel onderaannemers – in staat stelt om in realtime informatie uit te wisselen. Via Transics’ online webservicesplatform is het Transport Management Systeem van Beekman naadloos geïntegreerd in de TX-CONNECT-backofficesoftware.

Martijn de Greef, hoofd IT, automatisatie en fleetmanagementoplossingen bij Beekman Transport: “We zochten naar een flexibele, betrouwbare oplossing die volledig kon worden geïntegreerd in onze bestaande transportsoftware en de softwaresuite van onze onderaannemers. Transics’ vooruitstrevende telematicaoplossing zorgt voor vlotte processen, via één enkel onlineplatform. Zo kunnen we de efficiënte van zowel onze vloot als onze chauffeurs beduidend opdrijven.” In de toekomst wil Beekman Transport zijn onderaannemers ook uitrusten met de TX-SMART-chauffeursapp. De slimme app, die is gekoppeld aan de TX-CONNECT-backofficesoftware, ondersteunt chauffeurs bij de monitoring en het beheer van hun taken.

Didier Nulens, Global Sales, Services and Marketing Leader bij Transics: “Als specialist in logistiek, warehousing en transport engageert Beekman zich om elke verzending, wereldwijd, net op tijd op het juiste adres af te leveren. Onze telematicaoplossing helpt Beekman om zijn klanten kwalitatieve totaaloplossingen op maat aan te bieden.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer