Ga naar hoofdinhoud

Bergwerff Transport Service vernieuwt TAPA TSR 1 certificering

Bergwerff Transport Service uit Breda heeft haar TAPA TSR 1, 2 & 3 certificering vernieuwd. Bergwerff Transport is gespecialiseerd in High Value transporten tussen Nederland en Italië.

TAPA is een wereldwijde organisatie voor vervoerders, verladers en aanverwante bedrijven die zich bezig houden met het beveiligen van goederenstromen. Bergwerff Transport slaagde met slag en wimpel voor de certificatie op het hoogst haalbare TSR1 niveau voor beveiligd vervoer.

In totaal beschikt Bergwerff Transport over 50 TAPA TSR 1 combinaties, hierdoor kan er op elk moment een TAPA TSR 1 combinatie geleverd worden in Nederland of Italië. De TSR1 combinaties bestaan uit verschillende configuraties. Zo is het mogelijk om combinaties te leveren voor het vervoer van hangende kleding, double stock pallets en als mega luchtvracht trailers waarbij ook de mogelijkheid bestaat tot koeling. Hierdoor kan Bergwerff Transport haar TAPA TSR certificering combineren met haar GDP-certificaat voor het vervoer van medicijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer