Bollenstreek organiseert Holland Truck Event • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bollenstreek organiseert Holland Truck Event

Op zaterdag 8 oktober a.s. vindt het eerste Holland Truck Event plaats. Holland Truck Event is een initiatief van een vijftal ondernemers in de (bloemen-) transportbranche en aan transport gerelateerde bedrijven in de Duin- en Bollenstreek.

Op deze dag is er veel te ontdekken en te beleven op transportgebied. Naast de banenmarkt met meer dan 150 vacatures zijn er veel leuke activiteiten tijdens het Truck Event en staan er ook natuurlijk mooie en bijzondere trucks opgesteld.

Bezoekers kunnen onder andere een kijkje nemen in de vrachtwagens, ervaren hoe het is om een heftruck te besturen en daarnaast kunnen ook de fysieke krachten getest worden tijdens diverse activiteiten.  Waaronder Truck trekken en het NK band flippen.

Via Facebook kan er ingeschreven worden voor de diverse wedstrijden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Om deze gezellige dag compleet te maken zullen er faciliteiten aanwezig zijn waar bezoekers een hapje en/of drankje kunnen kopen en nuttigen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Naast een springkussen voor de kleinsten en de stormbaan zijn er diverse andere activiteiten op een speciaal kinderterrein. Hierbij is ook begeleiding aanwezig zodat de ouders rustig in gesprek kunnen met potentiële werkgevers.

Er zijn veel vacatures voor chauffeurs. Om te laten zien hoe leuk het werken in transport kan zijn wordt het Holland Truck Event georganiseerd. Geïnteresseerde kandidaten kunnen direct in gesprek met de bedrijven. Voor de her-intreders, zij-instromers en enthousiastelingen die graag opgeleid willen wordt tot chauffeur zijn er ook twee opleiders aanwezig die alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Waar?

Het event vindt plaats op het parkeerterrein Wantveld in Noordwijk bij het strand en de boulevard.

Toegang?

De toegang is gratis.

Wanneer?

Zaterdag 8 oktober 2022 van 11.00-16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer