Ga naar hoofdinhoud

Boekestijn Transport: nieuwe locatie in Polen

Boekestijn Transport is onlangs verhuist naar een nieuwe locatie in Robakowo, Polen.

Boekestijn polenDe nieuwe locatie is de volgende stap voor Boekestijn Transport Polen, dat sinds 1999 gevestigd is in Polen. Door de toenemende vraag van klanten is er nu weer ruimte voor verdere groei om de ambities van Boekestijn Transport in Polen te realizeren.

In de laatste jaren is het team van collega’s binnen Boekestijn Transport Polen gegroeid naar 35 werknemers. Op de nieuwe locatie is ruimte om door te groeien naar 50 werknemers.

Naast de kantoren biedt de nieuwe locatie ook mogelijkheden voor cross-docking en warehousing met een warehouse van 1.000m2. Dit is voornamelijk ter ondersteuning van het intermodale verkeer tussen de UK, Benelux & Polen, Rusland en verder naar het oosten. De intermodaal business unit is gestart in het begin van 2014, en kent een sterke groei waardoor er nu al meer dan 15 trucks dagelijks ter ondersteuning van het intermodale verkeer rijden in de regio’s Poznan en Wroclaw.

Tijdens de feestelijke opening heeft Boekestijn Transport Polen geld opgehaald en gedoneerd aan het goede doel: Bardziej Kochani. Dit is een goed doel dat zich richt op het beter accepteren van kinderen met down syndroom in de maatschappij. Het totaal bedrag wat is opgehaald is verdubbeld door Boekestijn Transport Polen tot 5.000 euro. Deze donatie komt volledig ten goede komt aan Bardziej Kochani.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer