Ga naar hoofdinhoud

Boerman in de cloud met SevenP

Boerman Groep uit Hardinxveld-Giessendam gaat in de cloud met ICT-provider SevenP. Boerman zal haar vaste servers op kantoor verruilen voor de cloud. Het cloud platform van sevenP, ook uit Hardinxveld-Giessendam, blijkt hiervoor zeer geschikt.

boermanOctavia de Weerdt van sevenP vertelt: “Wij leveren clouddiensten in de breedste zin van het woord. Vanuit de veilige datacentra van de TelecityGroup in Amsterdam bieden wij een veelheid aan online diensten. Klanten kunnen bij ons terecht om al hun vertrouwde applicaties in de cloud te laten hosten, maar ook met zaken als online back-up, uitwijk en het ter beschikking stellen van server- en opslagcapaciteit helpen wij klanten graag verder. Voor de Boerman Groep zullen we de hele soſtware-omgeving en het gebruik van Offi ce 365 veilig hosten en beheren. Dit wordt perfect gefaciliteerd in de sevenP cloud. Dankzij onze specifi eke kennis en innovatieve toepassingen zijn we een sterk team en dat zal de Boerman Groep zeker merken.”

“Een mooi samenwerkingsverband waarmee wij ons IT platform naar een hoger niveau willen tillen”,  zegt Arnold Noordermeer van de Boerman Groep. “Wij zoeken altijd naar naar samenwerkingen om onze dienstverlening verder te optimaliseren dat is met dit partnership zeker het geval.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer