Broekman in zee met Mitsubishi Electric • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broekman in zee met Mitsubishi Electric

De Duitse bedrijfstak van Mitsubishi Electric Europe, dochteronderneming van de wereldwijd erkende leider in productie, marketing en verkoop van elektrische en elektronica, gaat in zee met Broekman Logistics als logistiek dienstverlener ter ondersteuning van haar distributiecentra aan de Nederlands-Duitse grens.

Na een intensieve, maar waardevolle periode waarin Broekman Logistics tijdelijk een doorstroomlocatie heeft ingericht ter ondersteuning bij de optimalisatie van de goederenstroom, werkt het bedrijf samen met Broekman Logistics als een van haar lange termijn strategische partners.

“Onze strategische locatie in Venlo, in combinatie met onze flexibele besluitvorming, heeft ervoor gezorgd dat we snel konden schakelen om Mitsubishi Electric te ondersteunen bij de tijdelijke opslag”, geeft Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics aan. “Het is voor ons een groot compliment dat we door Operational Excellence ervoor hebben kunnen zorgen dat de tijdelijke opslag uitgroeide tot een langdurig partnership met Mitsubishi Electric. Deze samenwerking geeft ons een sterkere positie en de mogelijkheid om onze partnerships met Japanse bedrijven verder uit te breiden.”

De locatie in Venlo zal dienen als bevoorradingscentrum voor Mitsubishi Electric’s Europese distributiecentrum net over de Duitse grens. Dit zal de optimalisatie van de goederenstroom en de toeleveringsketen sterk ondersteunen, waardoor Mitsubishi Electric de bevoorrading van haar klanten nog verder kan optimaliseren.

Mitsubishi Electric Corporation, met 100 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare, hoogwaardige producten, is een erkende wereldleider in de productie en verkoop van elektrische en elektronische apparatuur voor informatieverwerking en communicatie, ruimtevaart en satellietcommunicatie, consumentenelektronica, industriële technologie, energie, transport en bouwapparatuur. In lijn met de bedrijfsfilosofie “Changes for the Better” streeft Mitsubishi Electric ernaar een toonaangevend wereldwijd groen bedrijf te zijn. Het bedrijf boekte een omzet van 4.476,7 miljard yen (36,7 miljard dollar) in het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer