Broekman Logistics aan de slag voor HG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Broekman Logistics aan de slag voor HG

HG en Broekman Logistics ondertekenden onlangs een langdurige overeenkomst voor warehousing & value added services in Venlo, Nederland.

HG, de marktleider in de Benelux voor reinigingsproducten, heeft besloten de warehousing en value added services naar een externe locatie te verplaatsen. Broekman Logistics Venlo is gekozen als de beste strategische partner op basis van de kenmerken van de locatie, alsmede de brede ervaring in de behandeling van specialistische chemische producten.      

“Onze warehousing locatie in Venlo is specifiek ontworpen voor gecombineerde ADR en non-ADR opslag”, zegt Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics. “HG was op zoek naar outsourcing van de opslag en een deel van de inkomende logistiek van hun reinigingsproducten. Hun behoefte aan deze logistieke diensten en centralisatie van hun supply chain binnen één strategische locatie sluit naadloos aan bij de warehousing & distributie oplossingen die Broekman Logistics biedt.”

Het partnerschap tussen HG en Broekman Logistics is gebaseerd op onze warehousing propositie waarbij de variabelen – coördinaten, combinatie, maatwerk & compliance – worden gecombineerd. “De coördinaten van onze locatie in Venlo zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte van HG op het gebied van duurzame logistieke oplossingen”, zegt Kuijpers. Het warehouse in Venlo is strategisch gelegen aan de snelweg A74, binnenvaart en spoor, waardoor Venlo verbonden is met het Europese achterland, op slechts enkele minuten afstand van de Duitse grens.

“Het uitbesteden van een deel van onze toeleveringsketen is voor ons een grote stap”, aldus Jeroen Mustert, CEO bij HG. Hij vervolgt: “We hebben namelijk altijd besloten om de toeleveringsketen zo veel mogelijk in eigen hand te houden. Dit om optimale controle te hebben over het productieproces. Echter, in overeenstemming met veiligheidsregels en -voorschriften en onze groeiambities, werd de optie om bepaalde aspecten uit te besteden steeds aantrekkelijker. Het kostte tijd om de juiste partner te vinden die zijn processen, normen en serviceniveaus op onze oplossingen kon bieden. Uiteindelijk hebben we deze partner en locatie gevonden in Broekman Logistics Venlo.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer