Ga naar hoofdinhoud

Broekman opent afzaklijn voor BASF

Broekman Logistics heeft donderdag de hypermoderne afzaklijn voor BASF geopend. Onder het toeziend oog van genodigden werd de afzaklijn op feestelijke wijze in gebruik genomen. Het is een mijlpaal voor Broekman Logistics in Antwerpen, het is namelijk de eerste grote investering na de overname van VLS-Group eind vorig jaar.

 De nieuwe afzaklijn bestaat uit machines van top merken met materialen van hoge kwaliteit. Kwaliteits- en capaciteitsverhoging voor BASF staan centraal bij de modernisering van de afzaklijn.

De capaciteit is buitengewoon verbeterd, van 400 zakken ammonium naar ruim 800 zakken per uur.

Dankzij de robotpalletiser wordt er op elke pallet karton geplaatst. Een volledig geautomatiseerd proces wat voor een optimalisatie in het werkproces zorgt.

Daarnaast beschikt de machine over een gesloten circuit met stofafzuiging waardoor de luchtkwaliteit en veiligheid voor medewerkers sterk zijn verbeterd.

 “We zijn verheugd om de afzaklijn officieel te openen. Samen met BASF hebben wij gekeken hoe de kwaliteit en capaciteit verbeterd kon worden. Met deze hypermoderne afzaklijn zijn wij samen met hen klaar voor de toekomst”, zegt Anton van Dongen, Directeur Operations.

Sinds de start van Broekman Logistics (1960) is het Rotterdamse bedrijf uitgegroeid tot een van de leidende full-service supply chain-bedrijven in Nederland. Met 43 locaties in Nederland, België, China, India, Singapore, Polen en Tsjechië biedt Broekman Logistics haar klanten een geïntegreerd pakket van supply chain-diensten aan: expeditie, scheepvaart, opslag en distributie vanaf strategische locaties middels haar gespecialiseerde breakbulk terminals en gecombineerde non-ADR / ADR klasse warehouses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer