CB is nieuwe logistieke partner Springer Nature • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CB is nieuwe logistieke partner Springer Nature

Wetenschappelijke uitgeverij Springer Nature heeft CB aangesteld als distributiepartner voor Europa. Vanaf 2021 houdt CB voorraden aan voor Springer Nature en verzorgt de logistieke dienstverlener de levering aan Europese klanten, waaronder groothandelaren, boekverkopers en consumenten.

Springer Nature is nu al een gewaardeerde klant van CB’s zusterbedrijf Printforce voor de productie van boeken. Door de Europese distributie uit te besteden aan CB maakt Springer Nature gebruik van de unieke mogelijkheid om bestellingen uit voorraad en via Print on demand (POD) naadloos te integreren, waardoor de levertijden en de beschikbaarheid worden verbeterd.

Ray Colon, Executive Vice President van Springer Nature, Customer Service, Fulfilment en Logistics: “CB helpt ons bij de realisatie van onze strategische langetermijndoelstellingen met een naadloze print- en distributieoplossing. Met behulp van hun geïntegreerde Print on demand service en hoogwaardige logistieke diensten willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen.”

Met de komst van Springer Nature breidt CB haar distributiediensten voor Europa uit. Hans Willem Cortenraad, Algemeen directeur CB: “Onze klanten vragen ons steeds vaker om ook buiten Nederland en België te leveren. Met ons geautomatiseerde distributiecentrum, de volledig geïntegreerde Print on demand diensten en de optimale logistieke verbindingen naar Europa zijn wij hun ideale hub voor het Europese vasteland. CB is voor Europese boekdistributie wat Schiphol is voor internationale reizigers naar Europa. Door voorraad te houden en boeken in Nederland te laten produceren, kunnen klanten als Springer Nature hun leveringsbeloftes snel waarmaken”.

CB heeft de ambitie om te groeien in de distributie en productie van wetenschappelijke boeken in een internationale markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer