Ga naar hoofdinhoud

CEVA Logistics aan de slag voor HEMA

HEMA bouwt een nieuw distributiecentrum in Nieuwegein en heeft logistiek dienstverlener CEVA Logistics gekozen om de logistiek te gaan verzorgen. Het nieuwe, 34.000 m2 tellende distributiecentrum is gevestigd op bedrijvenpark Het Klooster in Gemeente Nieuwegein.

HEMA maakte al eerder bekend de ambitie te hebben om internationaal te willen groeien onder andere door het aangaan van strategische partnerships. De bouw van het nieuwe duurzame distributiecentrum en de strategische samenwerking met CEVA Logistics passen uitstekend in deze groeistrategie.

Ton Broeren, Hoofd Logistiek HEMA: “Ik kijk ernaar uit om de komende maanden invulling te gaan geven aan de logistieke samenwerking met CEVA Logistics. We hebben gekozen voor CEVA Logistics om optimaal invulling te kunnen geven aan onze internationale groeistrategie. CEVA, net als HEMA een bedrijf met Nederlandse roots, is een sterke internationale partner die ons met kennis en capaciteit kan bijstaan in onze internationale ontwikkeling.”

Willem Veekens, SVP Contract Logistics CEVA Benelux: “Wij zijn zeer verheugd dat wij voor het mooie merk HEMA mogen werken. Binnen het nieuwe distributiecentrum zullen we hoogwaardige logistieke diensten gaan verlenen om op een flexibele en schaalbare manier de groei van HEMA te kunnen faciliteren. De samenwerking met HEMA onderstreept verder onze internationale logistieke expertise op het gebied van retail.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer