CTS neemt PostNL Cargo Leiderdorp over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CTS neemt PostNL Cargo Leiderdorp over

Logistiek dienstverlener CTS Group neemt per 1 januari 2022 de activiteiten van PostNL Cargo locatie Leiderdorp, voorheen Mostert Verkerk, over. Hiermee breidt de organisatie het wagenpark uit met circa dertig eenheden en een gelijk aantal medewerkers.

PostNL Cargo Leiderdorp vervoert pallets, stukgoed en rolcontainers vanuit Leiderdorp. Na een strategische heroriëntatie heeft PostNL besloten dit onderdeel van PostNL Cargo te verkopen en ging op zoek naar een betrouwbare partij, waarbij de activiteiten pasten en ook het personeel een goed onderkomen zou vinden. Met de overname door CTS Group, specialist in Benelux en Europese distributie en (e-commerce) logistiek, is deze doelstelling bereikt. Het familiebedrijf, dat momenteel is gevestigd in Nieuw-Vennep en Rozenburg (NH), is in ruim 26 jaar uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met een wagenpark van 100+ eenheden, 350 medewerkers en een transportoplossing voor bijna alle landen in Europa. Belangrijke kernwaarden van de organisatie zijn innovatie en het verlenen van persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. PostNL Cargo blijft met haar partnernetwerk actief in de Benelux.

Edwin Beentjes, algemeen directeur van CTS Group, is verheugd met de overname, die perfect past bij de toekomstvisie van CTS Group, waarbij de focus ligt op groei en kwaliteitsborging. Beentjes: “Als distributiespecialist voeren wij onze zendingen grotendeels uit via netwerkdistributie. Zo zijn we onderdeel van meerdere Europese distributienetwerken en medeoprichter van partnernetwerk Netwerk Benelux. Zendingen die voor netwerkdistributie minder geschikt zijn vervoeren we met ons eigen wagenpark. Zo kunnen we onze klanten maximale kwaliteit en flexibiliteit bieden. Dankzij de overname van PostNL Cargo Leiderdorp kunnen we de stijgende volumes aan en tegelijkertijd aan onze kernwaarden blijven voldoen. Daarnaast biedt dit ons de mogelijkheid om een optimale synergie en beladingsgraad te bereiken door onze huidige routes met die vanuit Leiderdorp te combineren. Een win-win, ook in het kader van onze duurzaamheidsdoelstellingen.” Door de organisaties gefaseerd te integreren wordt een soepele overgang voor het personeel en klanten bewerkstelligd, zodat de overname op lange termijn voor alle betrokkenen toegevoegde waarde brengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer