Ga naar hoofdinhoud

Curfs zet Limburg op de kaart in München

Curfs Logistics uit Gronsveld staat binnenkort op de beurs Transport Logistic München (4-7 juni) om daar het All-in-One concept, dat de logistieke competenties van Limburg verbindt, te presenteren.

Vanuit Limburg zijn zo’n 30 miljoen mensen binnen een afstand van 100 kilometer te bereiken. Een strategische ligging, waarbij de uitstekende verbinding met de buurlanden België en Duitsland, het infrastructurele plaatje compleet maken. Limburg excelleert al jaren in logistieke competenties. Curfs Logistics in Gronsveld draagt hieraan bij met haar vernieuwend concept All-in-One, waarmee Curfs inzet op een strategisch partnership met haar klanten en hen volledig ontzorgt bij alle logistieke distributiefuncties. In het afgelopen jaar is daartoe fors geïnvesteerd in professionele medewerkers, de bouw van nieuwe warehouse capaciteit en verrijking van het informatie systeem.

De focus van Curfs ligt op het uitbouwen van relaties door open communicatie over de logistieke strategie vanaf het moment dat een product bij de producent van de lijn komt. Het baseert op de expertise van beide partijen en kennis van elkaars wereld. Op die manier investeren in de lange termijn draagt bij aan de continuïteit én performance van de producent.

Als ketenpartner integreert Curfs haar diensten volledig in het klantproces. Dedicated teams nemen alle distributie en logistieke functies over en zorgen dat een opdrachtgever de focus volledig kan leggen op haar core business. Alle logistieke uitdagingen, die zijn voor ketenpartner Curfs.

Binnen het All-in-One concept wordt een naadloos geïntegreerd platform gebouwd van transportdiensten, warehousing, value added services en ICT-diensten. Op deze manier bespaart een producent tijd, kosten en distributiezorgen. Bovendien maken de gegevens die verzameld worden een betere monitoring van kritische procesindicatoren in de distributie mogelijk. Daarnaast geven ze een concrete basis voor continue verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer