Ga naar hoofdinhoud

Dachser opent vestiging in Turkije

Dachser heeft onlangs een eigen vestiging voor wegtransport geopend in Turkije. De nieuwe locatie is gevestigd in Istanbul en zal via de Cargoplus-organisatie in het Europese groupagenetwerk worden geïntegreerd.

Dachser_European Logistics_LkwHet team van Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. zal de service voor bestaande distributie- en procurementklanten in Turkije verbeteren en geleidelijk eigen import- en exportverkeer opbouwen met een naadloze aansluiting op het Europese stukgoednetwerk. Geïntegreerde en intermodale logistieke diensten bieden daarnaast groot potentieel. Met de business fields Air & Sea Logistics was Dachser al aanwezig met locaties in Izmir en Istanbul.

“Turkije is een interessante logistieke markt: de economie ontwikkelt zich razendsnel, de bevolking is jong en groeit sneller dan het Europees gemiddelde”, vertelt Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics North Central Europe, die verantwoordelijk is voor het wegtransport in Turkije. “We hebben de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de ontwikkeling van het transport in Turkije. Nu is het tijd voor de volgende stap zodat onze klanten kunnen profiteren van de voordelen van onze IT-systemen, in het bijzonder Tracking & Tracing. Daarnaast willen we in nauwe samenwerking met onze lucht- en zeevrachtorganisatie interessante segmenten van de Turkse groeimarkten in consumentengoederen, automotive en textiel/mode, benaderen met een holistische, intermodale logistieke strategie.”

Erkan Basak is Branch Manager van de Turkse vestiging voor wegtransport. De 49-jarige logistiek manager heeft bijna 25 jaar ervaring bij grote internationale logistieke bedrijven. “We hebben ambitieuze groeidoelstellingen en streven naar meer locaties in de belangrijkste industriële centra van Bursa, Izmir, Ankara en Mersin”, vertelt Basak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer