Ga naar hoofdinhoud

Dachser stuurt medewerkers naar fitness

Logistiek dienstverlener Dachser heeft een overeenkomst met Fit For Free gesloten om zijn medewerkers gezond en fit te krijgen. Medewerkers van het hoofdkantoor van Dachser Netherlands in Zevenaar kunnen tegen gereduceerd tarief terecht in de nieuwe Fit For Free vestiging in Arnhem. “Het ongezonde imago van de logistieke wereld gaat bij ons niet op,” aldus Aat van der Meer, CEO van Dachser Benelux.

Dachser sluit overeenkomst met Fit for FreeDe overeenkomst tussen Dachser en Fit For Free past binnen het gezondheidsbeleid van de logistiek dienstverlener. Eerder werden soortgelijke afspraken gemaakt voor de Dachser medewerkers in Waddinxveen. “We merken dat er veel animo voor is,” aldus Van der Meer. “Veel van onze medewerkers hebben een zittend beroep en kunnen wel wat extra beweging gebruiken. Dat willen we graag stimuleren, immers: gezond personeel verzuimt minder en is productiever. Bovendien merken we dat veel van onze medewerkers er plezier in hebben.” Doorslaggevend voor de keuze voor Fit For Free zijn de flexibele mogelijkheden. “Fit For Free heeft meerdere vestigingen door het hele land, waardoor onze medewerkers  ongeacht hun verblijfplaats altijd de mogelijkheid hebben om te sporten.”

Lucien van der Put, Executive Manager Sales van Fit For Free, prijst het initiatief van Dachser. “Als het om gezondheid gaat, heeft de logistieke beroepsgroep een minder goed imago. Door fitness te stimuleren, biedt Dachser zijn personeel een extra stimulans om aan hun gezondheid te werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer