Ga naar hoofdinhoud

Daniël Uijtdewilligen is nieuwe COO van Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics heeft een nieuwe Chief Operation Officer: Daniël Uijtdewilligen. Hij begint per direct in zijn nieuwe functie.

In deze nieuwe functie zal Daniel verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de activiteiten van de transport business units, waaronder Internationaal Transport, Benelux Transport en Intermodaal Transport. Hij treedt toe tot het management van Jan de Rijk Logistics bestaande uit CEO, CFO en COO.

Fred Westdijk (CEO): “Daniel is een doorgewinterde professional die sinds 2006 aan onze organisatie verbonden is, waar hij verschillende operationele functies vervulde, waaronder planning, operationeel manager en operationeel directeur. Zijn ervaring, gekoppeld aan zijn uitzonderlijke gedrevenheid, maakt hem de ideale kandidaat voor deze positie. Wij zijn ervan overtuigd dat onder zijn leiding onze activiteiten soepel zullen blijven verlopen, en onze klanten het hoogste niveau van dienstverlening zullen ontvangen. We zijn blij dat Daniel deze nieuwe uitdaging aangaat. en we kijken uit naar zijn bijdrage aan de groei en het succes van Jan de Rijk Logistics.”

Daniel Uijtdewillegen (links) met CEO Fred Westdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer