Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker voert fusie en naamsverandering door

DB Schenker Logistics heeft een intern traject van fusie en naamsverandering binnen de Nederlandse organisatie afgerond. De gevolgen hiervan zijn dat Schenker B.V., Schenker International B.V. en Schenker Customs Agency B.V. gefuseerd worden met de onderneming Schenker High Tech Logistics B.V.

DB Schenker bikeart1 uitgelichtDe laatstgenoemde onderneming ondergaat tevens een naamswijziging. Per 1 januari 2016 worden alle activiteiten uitgevoerd door Schenker Logistics Nederland B.V.

“Het voordeel van de fusie is dat we naar buiten toe voortaan zullen optreden als één onderneming”, aldus Leon Janssen, CEO Schenker Logistics Nederland B.V. Het logo, alle telefoonnummers, e-mailadressen, locaties en bankgegevens blijven ongewijzigd, evenals het productportfolio en serviceniveau.

DB Schenker Logistics is de divisie transport en logistiek van Deutsche Bahn (DB) met meer dan 95.000 werknemers die zorgen voor een jaarlijkse omzet van 19,8 miljard euro in meer dan 140 landen. DB Schenker heeft een wereldwijde koppositie in vrachtvervoer door de lucht en over het water en beschikt over het meest fijnmazige landtransportnetwerk in Europa. Ook aanvullende diensten, zoals warehousing, value added services, reverse logistics en beurslogistiek behoren tot het dienstenportfolio.

In Nederland is DB Schenker Logistics met circa 3.000 medewerkers, 22 logistieke centra en kantoren op 18 strategische locaties, een van de marktleiders in de logistieke sector. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer