De Winter Logistics tot 2024 onderweg voor Paletti Growers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Winter Logistics tot 2024 onderweg voor Paletti Growers

De intensieve logistieke samenwerking tussen Paletti Growers en De Winter Logistics wordt met vijf jaar verlengd. Beide partijen gaan minimaal tot 2024 ‘samen op pad’ met snijbloemen en potplanten. “We zijn zeer tevreden over de lokale aanwezigheid, kennis van de sector, professionele invulling en gedegen aanpak van De Winter Logistics”, zegt Eric Brouwers, coördinator van Paletti Growers. Hij geeft aan dat de huidige samenwerking met enkele leden van de Paletti groep wordt uitgebreid.

De Winter Logistics biedt Paletti Growers een compleet logistiek concept. Van collectie transport bij de kweker tot distributie naar alle veilingen. Overal in het land perfecte kwekerijproducten leveren op het juiste moment en met alle zorg die daarbij komt kijken, is het uitgangspunt.

De twintig kwekerijen die samen Paletti Growers vormen, zijn gevestigd in de Euregio: de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de aangrenzende Duitse regio Nordrhein-Westfalen. Door de samenwerking met De Winter Logistics kreeg de coöperatie landelijke dekking middels een lokale transporteur. Eric Brouwers ervaart de samenwerking als erg positief. “Wij vinden de lokale vestiging met lokale mensen van De Winter Logistics heel belangrijk. Vanuit deze situatie een landelijk dekkend netwerk realiseren, dat is ook de komende vijf jaar onze doelstelling. Met alle aandacht voor de identiteit van de aangesloten kwekers.”

Eric & Eric zetten hun krabbel. Links Eric de Winter, rechts Eric Brouwers.

Ook De Winter Logistics is bijzonder te spreken over de samenwerking. Directeur Eric de Winter: “Deze overeenkomst met Paletti Growers versterkt onze activiteiten in de regio Venlo aanzienlijk. Wij zien de nabije toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer