Ga naar hoofdinhoud

Deezzl vergelijkt tankkaarten

De nieuwe website Deezzl is de eerste vergelijkingssite voor dieseltankkaarten. Transportondernemingen kunnen hun jaarlijkse netto brandstofkosten binnen 5 minuten laten berekenen en vergelijken met de te verwachten kosten bij andere dieselkaarten. Besparingen tot 5 procent zouden mogelijk zijn.

Diesel en AdBlue vormen tot 35 procent van de kosten voor transporteurs. Voor de meeste bedrijven is het echter onmogelijk te beoordelen of zij te veel betalen en of een besparing mogelijk is. Dat komt omdat er weliswaar veel aanbieders van dieseltankkaarten zijn, maar de verscheidenheid aan gebruikte prijzen, kortingen en afrekenmechanismen maakt een goede vergelijking van te verwachten jaarkosten onmogelijk.

Deezzl helpt grote besparingen realiseren. Uit de praktijk blijkt dat besparingen tot wel 5 procent van de totale jaarlijkse brandstofkosten mogelijk zijn.

deezzl_screen1

Hoe werkt het?

Na registratie kunnen gebruikers direct inloggen om hun eigen jaarlijkse brandstofkosten te laten berekenen, vergelijken en mogelijke besparingen te zien. Ook kunnen ze direct nieuwe offertes aanvragen van de meest aantrekkelijke aanbieders, waarbij de beste condities door Deezzl gegarandeerd worden. Daarnaast kunnen gebruikers ontvangen offertes beoordelen, door ze toe te voegen aan de vergelijking en zo de te verwachte jaarkosten te laten berekenen.

Deezzl is naar eigen zeggen volledig onafhankelijk, neutraal en biedt vertrouwelijkheid. Deezzl is het initiatief van 2 ondernemers die inzagen dat veel Europese transportondernemingen een dieselkaart kiezen zonder goed inzicht te hebben in de te verwachten netto kosten. In 2013 zijn zij gestart met het structureel verzamelen van prijs-en kortingsgegevens. In de afgelopen twee jaar is een zeer grote database opgebouwd waarin meer dan 17 miljoen prijzen in 25 Europese landen voor meer dan 35 aanbieders van dieselkaarten zijn vastgelegd. Met behulp van gedetailleerde kennis van de beschikbare kortingen (per volume segment, per land en per aanbieder) bootst men het facturatieproces van alle aanbieders na.

deezzl_screen2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer