Den Hartogh Logistics is ‘Koninklijk’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh Logistics is ‘Koninklijk’

Koning Willem-Alexander heeft aan de 100-jarige logistiek dienstverlener Den Hartogh Logistics het predikaat ‘Koninklijk’ verleend.

Directeur Pieter den Hartogh: “Namens alle medewerkers van Den Hartogh kan ik zeggen dat we er erg trots op zijn dat we nu het predicaat ‘Koninklijk’ mogen voeren. Het is zowel letterlijk als figuurlijk de kroon op het werk van onze medewerkers over de hele wereld na 100 jaar ondernemerschap. Mensen waren en zijn nog steeds de ruggengraat van ons bedrijf. We hebben de afgelopen eeuw kunnen evolueren door onze cultuur van ondernemerschap, door naar de toekomst te kijken en ons daarop aan te passen. En door onze constante focus op verbetering en het oplossen van uitdagingen door met antwoorden en nieuwe logistieke oplossingen te komen.”

In Nederland werd het predicaat ‘Koninklijk’ in 1807 geïntroduceerd door de eerste koning van Nederland, Lodewijk Napoleon Bonaparte. De koning kan elk bedrijf, elke vereniging of instelling het recht geven om ‘Koninklijk’ in hun naam te gebruiken. Om in aanmerking te komen moet een organisatie een zeer prominente positie binnen haar vakgebied innemen, van nationaal belang zijn en ten minste honderd jaar bestaan. Er wordt rekening gehouden met de omvang van de onderneming, de bedrijfsvoering, het personeelsbestand en de inkomsten. De Koning zelf is het enige formele instituut dat bevoegd is om de aanwijzing te verlenen.

Den Hartogh Logistics voldoet vanzelfsprekend aan alle voorwaarden. Het bedrijf bestaat dit jaar precies 100 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer