Den Hartogh steviger op Chinese transportmarkt met overname Xintao • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh steviger op Chinese transportmarkt met overname Xintao

Den Hartogh Holding heeft de overname bekend gemaakt van de meerderheid van de aandelen van , Shanghai Xintao Dangerous Cargo Transportation Co., Ltd (XT Logistics).

Deze joint venture zal de capaciteit van Den Hartogh om end-to-end chemische logistieke diensten te leveren in China aanzienlijk vergroten.

“De meerderheidsovername van XT Logistics zal onze binnenlandse activiteit in China verder vergroten. Onze integratie met een gevestigde truckingpartner weerspiegelt de ambitie van Den Hartogh China om one-stop-logistieke diensten aan te bieden aan onze bestaande en ook toekomstige klanten”, zegt Group Managing Director Pieter den Hartogh.

De joint venture zal een eerste binnenlandse vloot van 13 trucks en 20 chassis bezitten en exploiteren. XT Logistics heeft ook de nodige Dangerous Goods (DG) trucking licenties en vergunningen om een grote verscheidenheid aan chemicaliën te vervoeren.

Den Hartogh Logistics heeft de regio Azië-Pacific (APAC) geïdentificeerd als een belangrijke groeimotor. Sinds 2019 heeft het bedrijf zijn commerciële activiteiten en vlootaanwezigheid in APAC aanzienlijk uitgebreid om de vraag van klanten naar intermodale chemische logistiek te vergemakkelijken.

2 reacties op “Den Hartogh steviger op Chinese transportmarkt met overname Xintao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer