DSV gaat aan de slag voor Fenner • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DSV gaat aan de slag voor Fenner

Fenner Precision Polymers gaat in zee met DSV Multi-Channel Fulfilment (DSV MCF) voor het afhandelen van haar logistiek. Fenner verwacht dat de samenwerking met DSV een verdere groei in de markt kan stimuleren en tegelijk een nog betere dienstverlening rond elastomeeroplossingen aan haar klanten leveren.

Directeur Supply Chain Operations Donny Lombardi: “Toen Fenner Precision Polymers op zoek was naar een partner voor klantafhandeling op het vasteland van Europa, was DSV MCF een logische keuze. Met hun jarenlange expertise, lange lijst van gerenommeerde partners en een geografisch strategische locatie, was het de perfecte keuze om te voldoen aan Fenner’s belangrijkste doelstelling om service van wereldklasse te bieden aan al onze huidige en toekomstige Europese klanten.”

Het doel was om een distributiestrategie in de EU te identificeren en te implementeren om de huidige en toekomstige groeimogelijkheden van Fenner te realiseren. Het was Carla Chorney van DSV Air & Sea in Clark, NJ die het verzoek als absoluut passend voor het Nederlandse team zag. Eén van de voordelen van de wereldwijde DSV-organisatie. De follow-up was snel gerealiseerd en de benodigde match was er al bij de eerste ontmoeting. Na diverse inhoudelijke gesprekken en een virtuele rondleiding gezien de Covid-19 richtlijnen, is de nieuwe samenwerking gestart met een meerjarencontract.

Als de implementatie (die in volle gang is) een voorloper mag zijn, kijken zowel Fenner als DSV MCF vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking. Erik Biemans, Customer Relations Manager: “Het Fenner-team is betrokken en zeer professioneel. Ze erkennen het belang van fulfilment en samenwerking. Hierdoor ben ik er zeker van dat we samen de grenzen van mogelijkheden zullen verleggen in een wereld van industrieën en toepassingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer