Ga naar hoofdinhoud

DSV Road verhuist naar Greenport Venlo

Logistiek dienstverlener DSV Road is momenteel de verhuisdozen aan het inpakken, want vanaf 15 mei a.s. is het bedrijf niet langer gevestigd aan de Tasmanweg in Venlo maar heeft het een nieuwe bedrijfslocatie in Sevenum.

DSV groeit voortdurend op een duurzame wijze door nieuwbouw dicht bij haar klanten te realiseren op locaties waar alle divisies zoveel mogelijk samen gevestigd zijn. Hierdoor kan DSV haar doelgroepen op de lange termijn voorzien van state-of-the art opslag, distributie en Value Added Logistics passende bij hun specifieke wensen.

Sinds 1992 is de divisie wegtransport van DSV in Venlo gevestigd aan de Tasmanweg op het industrieterrein Trade Port West. Ten einde de groeiambities van haar klanten én DSV duurzaam te kunnen realiseren, is DSV Road met ingang van 15 mei 2023 actief op haar nieuwe bedrijfslocatie aan de Malcom McLeanstraat 2 te Sevenum in de Gemeente Horst aan de Maas op Greenport Venlo.

Deze Breeam Excellent gecertificeerde vestiging met onder meer 7.500 zonnepanelen kent een TAPA-A compliant cross dock van ruim 19.000 m2 voorzien van 128 docks, alle voorzieningen voor ADR (gevaarlijke stoffen) en temperatuurgecontroleerde opslag voor de farmaceutische industrie. Daarnaast krijgt DSV de beschikking over ruim 7.000 m2 kantoorruimte verdeeld over drie etages waarbij er ruimte is voor ontspanning op kantoor in bijvoorbeeld de inpandige fitnessruimte. De nieuwe bewoners van deze kantoren zijn de medewerkers van de divisie Road, DSV Road Holding, het Shared Service Centre alsook de mondiale directie van de divisie Solutions inclusief haar stafafdelingen. Hiermee creëert DSV niet alleen een omgeving die past bij de werkzaamheden, maar ook een cultuur van connectie, inspiratie, vertrouwen en autonomie.

“Deze Breeam-gecertificeerde uitbreiding stelt ons als DSV in staat om de groeiambities van onze klanten duurzaam te realiseren en hen van alle instrumenten te voorzien welke passen bij het wegtransport van de toekomst. Daarnaast zal het een sterke impuls geven aan de werkgelegenheid en de economische ontwikkeling in de regio,” aldus Patrick van Ulft, Managing Director, DSV Road.

Direct naast de state-of-the art faciliteiten van de divisie Road, wordt op dit moment gebouwd aan een dubbeldecks warehouse van ruim 34.000 m2 aangevuld met ruim 8.000 m2 mezzanine en 33 docks. Dit warehouse van de divisie Solutions zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 in gebruik worden genomen.

Vanaf 15 mei 2023 verricht DSV Road haar cross dock activiteiten vanaf de nieuwe bedrijfslocatie. Vanaf 1 juni 2023 verrichten DSV Road, DSV Road Holding en het Shared Service Centre al hun bedrijfsactiviteiten vanaf de nieuwe bedrijfslocatie.  Vanaf uiterlijk 1 juli 2023 verricht DSV Solutions Global al haar bedrijfsactiviteiten vanaf de nieuwe bedrijfslocatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer