Ga naar hoofdinhoud

Farm Trans staat sterk

Bij Farm Trans zijn de afgelopen dagen overuren gemaakt om een veilige bevoorrading van de voedselketen te waarborgen tijdens de crisis als gevolg van het corona-virus. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van bulk en geconditioneerde producten en heeft voldoende capaciteit om de Europese voedingsindustrie te bedienen en nieuwe opdrachten aan te nemen.

“Onze bedrijfsprocessen zijn van A tot Z veilig ingericht om alle transporten veilig door te laten gaan”, aldus Adriaan de Bruijne, CEO. “Planningsafdelingen werken zo veel mogelijk vanuit huis en er zijn extra werkplekken gecreëerd met aanvullende sanitaire en hygiënische maatregelen. Onze Quality afdeling en Corona werkgroep zetten gezond- en veiligheid voorop.”

Farm Trans beschikt over een omvangrijk wagenpark dat voldoet aan de hoogste veiligheidsmaatstaven en is daarmee voldoende uitgerust om de maatschappij te bevoorraden met geconditioneerde producten en bulk. “Wat er ook gebeurt; onze mensen in het werkveld kunnen altijd doorgaan. De chauffeurs zijn goed geïnstrueerd en onze hygiëne-eisen zijn maximaal aangescherpt.”

Distributie naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden. “Farm Trans heeft volledige toegang tot alle landen en onze medewerkers spreken meerdere talen. Wij kunnen onze klanten 24/7 van dienst zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer