Ga naar hoofdinhoud

FarmTrans wraakt rechter; geen uitspraak over loon

Het kort geding van FNV tegen FarmTrans uit Zevenbergen, dat maandagmorgen diende voor de kantonrechter in Bergen op Zoom, was van korte duur: FarmTrans wraakte de rechter omdat het van mening is dat aanklager FNV Transport en Logistiek niet bestaat.

farmtransDe verdediging van FarmTrans meende direct aan het begin van de zaak al een vormfout te hebben ontdekt: aanklager FNV Transport en Logistiek zou formeel niet bestaan. De zitting werd kort geschorst, meldde Twitteraar  @Bert_Boks. Daarna toonde een advocaat van FNV een uitdraai van een chauffeurskaart van een van de chauffeurs van FarmTrans, waaruit zou blijken dat chauffeurs in en vanuit Nederland werken.

Op die aantijging wenste de verdediging van FarmTrans geen verweer te geven, omdat zij het bestaan van FNV T&L niet kunnen vaststellen. Daarop werd de zitting weer gesloten. De rechter wilde niet accepteren dat FarmTrans zich niet wilde verweren om die reden, waarop de verdediging van FarmTrans de rechter wraakte.

Dat betekent dat de zaak FarmTrans – FNV wel blijft staan, maar dat er nu gekeken gaat worden of andere rechters deze zaak wel kunnen doen.

 

3 reacties op “FarmTrans wraakt rechter; geen uitspraak over loon

  • C. van der Linden

    De enige die er baat bij heeft is de advocaat van de gedaagde. De zaak wordt weer opnieuw ingediend onder een naam die wel acceptabel is is voor Farmtrans. Alles wordt doelloos vertraagd en de advocaat kan weer uren schrijven.

  • Jo

    waar een ellende in de transportwereld

  • Spierings A. sr.

    Het GROTE probleem is dat al die lieden op kosten van ONS procederen, als het geheel of gedeeltelijk uit eigen zak zou moeten komen of alleen maar bij ongelijk/verlies zouden er heel wat minder procedures zijn. ook dit is voor hun een vorm van BEZIGHEIDS terapie en zodoende voortbestaan van hun VAAK RIANTE vergoedingen, ook weer via/van Jan met de Pet!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer