Ga naar hoofdinhoud

Forse deal TIP Trailer en De Rijke

TIP Trailer Services heeft met De Rijke Continental, onderdeel van De Rijke Group, een nieuw full service lease contract gesloten voor 80 trailers. Het is voor TIP een van de grootste orders sinds de overname door de Chinese HNA Groep.

Foto vlnr: Marchel van Vliet, De Rijke, Angela Roberts ( TIP Trailer Services) en Theo Nolde, De Rijke

De eerste Profi-Liners zijn deze maand bij trailerfabrikant Krone afgenomen. De schuifzeilopleggers zijn conform de meest recente specificaties om zo De Rijke optimale flexibiliteit te bieden in haar logistieke dienstverlening. De trailers zijn uitgevoerd in de huisstijl van De Rijke.

Naast de levering en het advies aangaande de specificatie van de Krone opleggers biedt TIP Trailer Services ook een compleet full service pakket aan. TIP Trailer Services managet de volledige vloot op het gebied van onderhoud en maakt voor De Rijke alle controle- en servicebeurten inzichtelijk door de toevoeging van haar reporting tools.

De Rijke Continental is de ferryspecialist binnen de De Rijke Group. Met een vloot van  ruim  300 trailers wordt een breed pakket aan diensten van en naar het Verenigd Koninkrijk aangeboden.

Eén reactie op “Forse deal TIP Trailer en De Rijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer