Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: DB Schenker transporteert een dinoskelet

De nieuwste aanwinst van het Oertijdmuseum, dinoskelet ‘Aurora’, werd woensdag 22 januari jl. zorgvuldig door DB Schenker afgeleverd. De bijna 150 miljoen jaar oude botten werden op vijf pallets vanuit het Sauriermuseum Aathal in Zwitserland vervoerd naar het Brabantse Boxtel. Daar wachtte een enthousiaste groep preparateurs en wetenschappers de zending op. Zij zullen in een publiek toegankelijk prepareerlaboratorium aan de botten werken.

“De divisie Fairs, Events & Special Logistics van DB Schenker is gespecialiseerd in vervoersoplossingen van zendingen die speciale aandacht nodig hebben,” zegt Nicole Biesheuvel, verantwoordelijk voor Fairs, Events & Special Logistics bij DB Schenker in de Benelux. “Dat kunnen buitenmaatse objecten zijn die te groot zijn voor reguliere trucks, maar ook delicate zendingen zoals dit transport van langnekdinosaurus ‘Aurora’ die straks in het Oertijdmuseum zal staan pronken. Deze professionele expertise en service op het gebied van Special Logistics biedt DB Schenker wereldwijd aan in samenwerking met onze businessunits Landtransport, Zeevracht en Luchtvracht.”

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer