Foto's: de WK voetbaltrailer van Ton Derix • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: de WK voetbaltrailer van Ton Derix

Ton Derix Transport uit het Limburgse America heeft wat met voetbal. Als er een EK of WK voetbal aankomt kun je dat zien aan zijn trucks! Nieuwe is nu dat trailer 139 is omgetoverd tot rijdende reclame voor Oranje op het WK volgend jaar in Zuid-Afrika. ‘The Dutch Lions attack South Africa’ staat er dan ook levensgroot op de oplegger.

WK Voetbaltrailer van Ton DerixIn 2000 heeft Derix een oplegger geheel in oranje uit laten voeren met de contouren van de Benelux erop. Alle speelsteden waren middels een grote voetbal herkenbaar. De oplegger trok vanzelfsprekend erg veel bekijks.

Twee jaar geleden, voor het EK,  werd samen met Arton, dekkleden en reclame, een trailer geheel in Zwitserse stijl, compleet met bergen en voetbalveld, ontworpen, die zoveel bekijks trok dat er zelfs persberichten aan gewijd werden.

Omdat het Nederlands Elftal zich al in een vroeg stadium heeft gekwalificeerd voor deelname aan de WK in Zuid-Afrika is Ton Derix meteen begonnen met een nieuw ontwerp voor een trailer. Inmiddels rijdt de trailer met de leus ‘The Dutch Lions attack South Africa’ rond in binnen- en buitenland. Volgens Derix zijn de reacties wederom overweldigend.

Bron: AGF.nl
Foto’s: Ton Derix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer