Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Portena vraagt: ‘Houd afstand van elkaar’

Logistiek dienstverlener Portena Logistiek uit Heerenveen heeft sinds donderdag een speciale oplegger op de weg waarmee het bedrijf iedereen oproept en steunt met de oproep ‘Houd afstand van elkaar’.

In een post op LinkedIn geeft directeur Ron Kleinsmit van Portena Logistiek zijn personeel een dik compliment. “Onze toppers blijven gedreven rijden, orderpicken, laden/lossen, plannen & coördineren, orders verwerken, administratie verzorgen, faciliteiten op orde houden, techniek & ict in de lucht houden en nog veel meer. Elke dag blijven wij toegewijd om de ketens draaiende te houden! Enorm trots op onze mensen, wat een geweldig team!” Kleinsmit zegt bij de presentatie van de trailer ook enorm trots te zijn op en dankbaar voor “alle anderen die ook enorm hard bijdragen aan één doel: samen de crisis bestrijden. Dat wilde wij even extra benadrukken. Vanaf vandaag op de wegen te spotten onze ‘houd (afstand) van elkaar’ trailer.”

Foto’s: Portena

Eén reactie op “Foto’s: Portena vraagt: ‘Houd afstand van elkaar’

  • Sander F.

    Nou, zet dát dan op de trailer:
    [quote] Elke dag blijven wij toegewijd om de ketens draaiende te houden! Enorm trots op onze mensen, wat een geweldig team![/quote]

    Wij hebben ook een intelligente open-up nodig voor onze economie.. géén lock-down en nagenoeg een totale bewegingsbeperking.

    Maar nee.. een gebiedende tekst is al wat mogelijk is. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer