Freightned neemt activiteiten geplaagd Van Wanrooy over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Freightned neemt activiteiten geplaagd Van Wanrooy over

FreightNed Logistics zorgt voor voortzetting van de activiteiten van Van Wanrooy transport. Het Ridderkerkse bedrijf geeft samen met twee leden van het managementteam van Van Wanrooy leiding aan het personeel, materieel en opslag. Hiermee breidt FreightNed Logistics niet alleen haar bestuur en bestaande dienstenpakket uit met nationaal transport en opslag, maar wordt ook een collectief ontslag voorkomen. Vanaf nu kan het personeel – na een roerige en onzekere periode – weer bouwen aan de toekomst. De naam Van Wanrooy verdwijnt.

In de afgelopen maanden hebben de directeuren van FreightNed Ronald de Rijke en Loek van den Oudenhoven samen met het managementteam van Van Wanrooy transport Mario Heeren en Eric van Laarhoven de voortzetting voorbereid. “We hebben allemaal vertrouwen in deze samenwerking en zien het als een grote kans. FreightNed bouwt haar bestaande dienstenpakket van internationale expeditie (lucht-, water- en wegtransport) uit met nationaal transport en opslag. Wij kunnen onze bestaande én nieuwe klanten daarmee een totaalpakket aan diensten aanbieden”, vertelt Ronald de Rijke. “Hiervoor hebben we ook de ervaring en kennis van de ruim 110 personeelsleden nodig. Met dit totaalpakket aan diensten, kennis en ervaring zijn wij in één klap een flinke speler in de branche”, gaat De Rijke verder.

Niet alleen de vier compagnons hebben vertrouwen in de toekomst, ook het personeel heeft vertrouwen in de toekomst vertelt Iwan van den Broek, al 6 jaar operationeel manager bij van Wanrooy. “Nadat Van Wanrooy transport slecht in het nieuws kwam, waren mijn collega’s en ik geschokt. Dat was op de werkvloer goed voelbaar. Hoe bewaren we continuïteit? Hoe informeren we onze klanten? Wie neemt de leiding? Het nieuws dat Eric en Mario samen met FreightNed het personeel, materieel en opslag overnam voelde als een opluchting,” zegt Van den Broek. “Iedereen is verzekerd van een baan, met dezelfde hechte club collega’s en een prettige en vooral betrouwbare werkgever.”

Eerder werd het personeel van FreightNed en Van Wanrooy al bijgepraat over de voortzetting. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam: FreightNed Benelux BV voor transport. FreightNed Warehousing BV wordt de nieuwe naam voor opslag en logistieke diensten. “Iedereen gaat met herwonnen vertrouwen de toekomst tegemoet; waarbij bestaande en nieuwe klanten vakkundige dienstverlening kunnen verwachten”, laat FreightNed op haar website weten

Eén reactie op “Freightned neemt activiteiten geplaagd Van Wanrooy over

 • henk

  Het is natuurlijk mooi dat er een bedrijf is die dit overneemt.
  Ook mooi dat het personeel word overgenomen.
  Ik hoop alleen dat de heer Van Wanrooy lang de gevangenis
  ingaat en nooit meer werkzaam is in het beroepsgoederenvervoer.
  Hij is wel diegene,die dit veroorzaakt heeft.
  Mvg Henk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer