FreightNed neemt BeLo Logistiek over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

FreightNed neemt BeLo Logistiek over

BeLo Logistiek in Bleiswijk wordt onderdeel van de FreightNed Group in Ridderkerk.

FreightNed, dat vorig jaar nog een nieuw distributiecentrum opende, lijft beLo Logistiek in. Per 1 maart is BeLo onderdeel van het bedrijf uit Ridderkerk. Onder leiding van de directieleden Lorenzo Bruni en Bertus Kling (BeLo Logistiek) en Ronald de Rijke (algemeen directeur FreightNed Group) zal BeLo Logistiek haar dienstenpakket voortzetten en uitbreiden als FreightNed Zwaar Transport.

Door de overname kan FreightNed, dat eind 2020 CR Logistics inlijfde, hoogwerkers, heftrucks, shovels en andere zware goederen die qua lengte, breedte en hoogte niet voldoen aan de voorschriften voor het gebruikelijke wegvervoer aanbieden.

Bruni en Kling zijn blij met het samengaan. “We zien binnen de FreightNed Groep veel mogelijkheden om verder door te groeien met onze machine transport activiteiten. FreightNed heeft een zeer sterke focus op sales waar we door de operationele drukte en huidige structuur zelf geen mogelijkheden meer voor hadden. Tevens kunnen we zowel de BeLo klanten als de FreightNed klanten veelzijdiger diensten aanbieden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer