Gazelle stapt over van Rotra naar JCL • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gazelle stapt over van Rotra naar JCL

Koninklijke Gazelle kiest voor JCL Logistics als nieuwe logistiek partner voor de opslag en distributie van (elektrische) fietsen. Het vijfjarig contract werd donderdag getekend.

Daarmee kiest Gazelle na een lange overeenkomst met Rotra in Doesburg nu voor JCL. Rotra deed haar divisie wegtransport en logistiek onlangs over aan Kuehne + Nagel.

“JCL Logistics beschikt over een gespecialiseerd fietsenwarehouse en heeft jarenlange ervaring op het gebied van de distributie van (elektrische) fietsen. Daarom zijn zij een logische nieuwe partner voor ons. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, zegt Huub Lamers, algemeen directeur van Koninklijke Gazelle.

JCL Logistics is blij met Koninklijke Gazelle als nieuwe klant. Directeur Bert de Vries: “JCL Logistics is erg trots op deze partnerovereenkomst aangezien Gazelle een bekende, vooraanstaande en Koninklijke naam in de markt is. Wij leveren graag een bijdrage aan de ambities voor verdere groei en optimale klantbeleving van Gazelle. Met onze kennis van fietsendistributie en -warehousing in combinatie met ons specialisme in transport en warehousing voor chemie, voegen we waarde toe voor onze klanten. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

V.l.n.r. op de foto: Kees de Heer (Proqure), Huub Lamers (Gazelle), Bert de Vries (JCL), Harm Jansen (JCL), Patrice Cazeaux (Gazelle), Gerco Oosterink (Gazelle), Erik Gerritsen (JCL), Gert Duurland (JCL)

Eén reactie op “Gazelle stapt over van Rotra naar JCL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer