Ga naar hoofdinhoud

Gestuurde Krone oplegger voor A. van Andel & Zn. B.V.

A. van Andel & Zn. B.V. heeft vanwege uitbreidende werkzaamheden een nieuwe geïsoleerde oplegger met stuuras aangeschaft bij Wezenberg Trailers. Van Andel heeft expliciet gekozen voor de Krone GFK-steel vanwege de gladde zijwanden, betere isolatie en de lage onderhoudskosten.

Van Andel (2)

De GFK-steel in de uitvoering voor Van Andel is een geïsoleerde oplegger en heeft een gesloten kopschot. De oplegger is uitgevoerd met een onderschuivende laadklep, 2 x rails in de zijwand en een liftas. De oplegger is afgeleverd met RVS lichtbakken en gele naven. A. van Andel & Zn. B.V. uit Hardinxveld-Giessendam is al vanaf 1929 actief in de transportsector en de kernactiviteiten bestaan uit: transport, distributie & op- en overslag. Door het uitgebreide wagenpark en ruime ervaring is A. van Andel & Zn. B.V. in staat om in de meest uiteenlopende transportbehoeften te voorzien.
Wezenberg Trailers is gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer