Ga naar hoofdinhoud

Girteka opent vestiging in Poznan

De Litouwse logistiek dienstverlener Girteka Logistics heeft een vestiging geopend in het Poolse Poznan. Het moet het snel groeiende bedrijf helpen haar ambities te verwezenlijken van een wagenpark van 10000 trucks en een personeelsaantal van 20000 chauffeurs in 2021.

“We willen meer dan 300 trucks laten registreren in Polen dit jaar, en ongeveer 750 chauffeurs aanstellen die voor ons gaan werken. Zo willen we ons transportnetwerk in Europa versterken”, aldus Donatas Načajus, Chief Transport Officer bij Girteka Logistics.

De nieuwe vestiging zal een eigen Driver Training Academy hebben, waar chauffeurs kwalitatief hoogstaande opleidingen en bijscholingen krijgen. Dergelijke scholingsfaciliteiten heeft Girteka ook al in haar vestigingen in Vilnius, Šiauliai en Smolensk.

Načajus: “Poznan is een ideale plek voor ons vanwege zijn geografische ligging en nabijheid van de Duitse grens. Ook is het dicht bij de A2, een van de belangrijkste verkeersaders in Europa. Poznan heeft ook een van de beste technische universiteiten van Europa, wat ons bedrijf toegang geeft tot de beste logistieke specialisten van de huidige en volgende generaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer