Ga naar hoofdinhoud

GXO neemt Service Controle InHome over

GXO Logistics breidt zijn GXO ServiceTech-aanbod uit. De uitbreiding van het aanbod is naar aanleiding van een succesvolle overname van Service Control inHome, een Nederlandse specialist in service en reparatie van huishoudelijke apparaten.

GXO biedt momenteel een scala aan value added services, waaronder volledig beheerde reverse logistics voor elektronische goederen in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Onlangs heeft GXO plannen aangekondigd om het aanbod uit te breiden naar Europa en Noord-Amerika, waaronder Frankrijk, Italië, Polen en de VS.

“Service Control is een uitstekende aanvulling op ons GXO ServiceTech-aanbod, zeker nu we onze mogelijkheden blijven uitbreiden naar nieuwe markten,” aldus Richard Cawston, President, Europe bij GXO. “Deze gerichte, aanvullende overname betekent dat GXO toegang krijgt tot nieuwe marktsegmenten en biedt mogelijkheden voor internationale uitbreiding met belangrijke klanten.”

GXO ServiceTech omvat reparatiediensten voor consumentenelektronica die GXO heeft verkregen door de overname van het bedrijf  Clipper. GXO ServiceTech is momenteel actief in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. In 2022 heeft het bedrijf meer dan 1,5 miljoen consumentenelektronica gerepareerd, waaronder laptops, televisies, displays, mobiele en gaming-apparaten en huishoudelijke apparaten, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijkere toeleveringsketen.

Verdere details uit de overeenkomst worden niet bekendgemaakt. Voor deze overname is geen goedkeuring van toezichthouders vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer