Haeger & Schmidt en Felbermayr openen gezamenlijk kantoor in Hamburg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Haeger & Schmidt en Felbermayr openen gezamenlijk kantoor in Hamburg

Met de opening van een gezamenlijk verkoopkantoor in Hamburg optimaliseren de Haeger & Schmidt Groep en het moederbedrijf Felbermayr het aanbod voor en de ondersteuning van overzeese expediteurs en vervoerders. Voor Haeger & Schmidt Logistics kan dit worden gezien als een comeback, want het is precies 100 jaar geleden, in 1920, dat het bedrijf zijn eerste vestiging in Hamburg opende. 

Haeger & Schmidt Logistics biedt een naar eigen zeggen gevarieerd portfolio op het gebied van maritieme en hinterlandlogistiek. De groep richt zich op multimodale transportoplossingen per binnenvaart, spoor en vrachtwagen van en naar de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen. Door de opening van het kantoor in Hamburg kan de groep de voordelen van een one-stop-logistieke oplossing direct ter plaatse aanbieden aan de klanten in Noord-Duitsland.

Het transport- en heftechnologiebedrijf Felbermayr realiseert traditioneel veeleisend weg- en zwaar transport. De nieuwe locatie creëert waardevolle synergieën voor transporten naar het zuiden, als tegenwicht voor de sterke exportgerichtheid van Felbermayr uit Oostenrijk.

Het team van het verkoopkantoor in Hamburg: Detlev Krieger, Jörg Gronewold, Franziska Gronssbongardt, Felix Zocher, Arne Matz

De Haeger & Schmidt Groep biedt een uitgebreide logistieke portefeuille aan met de bedrijven Haeger & Schmidt Logistics, HSW Logistics (beide geregistreerd in Duisburg), Haeger & Schmidt Logistics Belgium NV (Antwerpen), ETK Euro Terminal Kehl en Best Logistics Sp.z o.o (Stettin).  Sinds 2013 maken zij deel uit van het Oostenrijkse familiebedrijf Felbermayr. De groep telt ongeveer 200 medewerkers. 

Felbermayr Holding GmbH is gespecialiseerd in zware en speciale transporten, verhuur van mobiele kranen en werkplatforms, zware heftrucktransporten en civieltechnische en bouwactiviteiten. De groep met het hoofdkantoor in Wels/Oostenrijk is met 78 vestigingen vertegenwoordigd in 18 Europese landen. De Felbermayr-groep telt momenteel 2.700 medewerkers. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer