Ga naar hoofdinhoud

Hoitink de weg op met zes nieuwe Schmitz opleggers

Transportbedrijf Hoitink uit Lichtenvoorde heeft onlangs de eerste van zes nieuwe Schmitz Cargobull koelopleggers in ontvangst genomen. Deze trailers zijn uitgerust met de nieuwe Thermo King A400 koelunits en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne.

Hoitink Transport is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in koel- en vriestransport van vers en bevroren vlees, groente, fruit en melkproducten. De totale vloot van Hoitink bestaat uit 30 eenheden. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar het materieel wordt onderhouden.

  • Schmitz Hoitink
  • Schmitz Hoitink
  • Schmitz Hoitink
  • Schmitz Hoitink
  • Schmitz Hoitink

Met deze investering in Schmitz Cargobull koelopleggers versterkt Hoitink Transport zijn positie als een betrouwbare en kwalitatieve partner voor zijn klanten in binnen- en buitenland. Hoitink Transport is al 40 jaar klant van Schmitz Cargobull en beide partijen verlengen hiermee hun langdurige samenwerking met nog eens vele jaren. De oudste Schmitz Cargobull koeloplegger die nog meerijdt in het wagenpark van Hoitink Transport is namelijk al 20 jaar onderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer