Ga naar hoofdinhoud

IFS Logistics certificaat voor De Hart

Op 8 juli 2015 heeft De Hart Temperature Controlled Transport uit handen van TÜV Nord Integra het IFS Logistics certificaat  mogen ontvangen op het hoogst haalbare niveau: higher level. De Hart ziet haar permanent streven naar kwaliteit van haar dienstverlening en processen bevestigd worden met het behalen van dit certificaat.

De IFS Logistics is een door de GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende standaard voor kwaliteit en voedselveiligheid en wordt ondersteund door internationale supermarktketens en levensmiddelenindustriebedrijven. De kwaliteitsstandaard richt zich op logistieke activiteiten met food- en non-food goederen en omvat alle elementen van het logistieke proces: vervoer, opslag, distributie, laden en lossen.

De Hart, gevestigd in Heusden, is als nationaal en internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten, groente en fruit en andere geconditioneerde (food)producten en tevens ook droge goederen. Het familiebedrijf, dat al sinds 1936 bestaat, richt zich met name op het transport binnen Nederland en van en naar Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. De Hart biedt haar opdrachtgevers korte levertijden en flexibele oplossingen van kleine tot grote volumes. Door het opbouwen van een uitgebreid distributienetwerk heeft De Hart zich de laatste jaren onderscheiden als groupage specialist. Tevens beschikt het bedrijf over uitgebreide op- en overslag faciliteiten, met een totale oppervlakte van 5.000 vierkante meter. In de toekomst wil De Hart haar klanten met kwalitatief hoogwaardige logistieke oplossingen blijven ontzorgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer