Ga naar hoofdinhoud

ImageCapture for Invoices bij Scansys

De digitale verwerking van documenten binnen ImageCapture is uitgebreid met de module Invoices. Deze is beschikbaar bij de nieuwe 4.0 release van ImageCapture for Documents van ScanSys.

Scansys ImageCapture for InvoicesNaast het verwerken van logistieke administratieve documenten als vrachtbrieven en aftekenlijsten maakt de Invoices-module het mogelijk de ontvangen kostenfactuur en/of charternota te scannen en in te lezen. “Daarna worden kostenfacturen direct als boeking in de achterliggende financiële software weggeschreven. Ook kan de charternota op regelniveau worden vergeleken met de vastgelegde transportopdrachtkosten van charters op een bepaald dossier”, licht Maarten Terlingen van ScanSys toe.
Met de module ImageCapture for Invoices zijn inmiddels standaardkoppelingen gerealiseerd met o.a. Kewill Logistics/Chainware, RoadRunner+, Transpas, Globe, Multivers en Afas. “Nieuwe koppelingen zijn in ontwikkeling”, aldus Terlingen.
Voor transportbedrijven die facturen nog fysiek rondsturen ter fiattering van betaling, levert ScanSys een standaardkoppeling met een workflowtoepassing. “Deze ondersteunt dit proces helemaal digitaal”, zegt Terlingen. Hij geeft aan dat de geautomatiseerde verwerking van facturen en workflow niet alleen tijd bespaart op de administratie, maar ook direct inzage geeft in de fiatteringsstatus van een factuur. “Zo voorkom je dat facturen ongecontroleerd betaald worden”, aldus Terlingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer