Ga naar hoofdinhoud

J. Heebink start nieuwbouw hoofdkantoor en magazijn

Transportbedrijf J. Heebink Logistic Services heeft een bouwvergunning van de Gemeente Veenendaal gekregen voor een nieuw kantoor en magazijn langs de A12 in Veenendaal. Eerder dit jaar zijn voorbereidingen getroffen door de Zijdewetering te verleggen.

Nu de wetering is verlegd en dichterbij de A12 is komen te liggen, heeft J. Heebink de mogelijkheid gekregen op de aaneengesloten kavel van 50.000 m2 een nieuw kantoor, magazijn en parkeerterrein te bouwen. Vanaf juni 2019 beginnen de bouwwerkzaamheden.

Het nieuwe kantoor en magazijn zullen van alle gemakken voorzien zijn, met onder meer nieuw kantoor voor het personeel, crossdock activiteiten (laden / lossen), warehousing, kraanbanen voor intern transport van lengtegoederen, inpandige laaddocks voor lengtedistributie, 28 laaddeuren

Op de begane vloer zal een crossdock magazijn van 5.000 m2 gerealiseerd worden. Er komt ook een 2de etage in het gebouw, waar goederen langdurig opgeslagen kunnen worden in stellingen. Dit magazijn is bijna 4.000 m2 en wordt gebruik voor onder andere order picking en opslag. In totaal zal het complex 16,5 meter hoog worden.

Met dit nieuwe kantoor en magazijn worden meerdere activiteiten van J. Heebink verzameld onder één dak. De planning is dat de bouwwerkzaamheden voltooid zullen zijn in juni 2020.

Lees ook: Heebink is helemaal Brexit-proof (maar wacht en wacht…)

J. Heebink is een familiebedrijf dat volgend jaar haar 50-jarig bestaan zal vieren. Het bedrijf heeft 135 medewerkers waarvan 85 chauffeurs en 40 medewerkers op kantoor, in de magazijnen en in de eigen werkplaats. Ook heeft J. Heebink 2 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. De transportvloot bestaat uit 80 trekkende eenheden en 110 trailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer