Ga naar hoofdinhoud

J.P. Vis & Zn vertrekt uit Kwintsheul

J.P. Vis & Zn International Transports heeft afscheid genomen van de oude vestiging in Kwintsheul. Het bedrijf ging in 2020 op in de Hartman Groep maar blijft als zelfstandig bedrijf opereren.

Het terrein en het kantoor in Kwintsheul zijn leeg, maar voor de trucks is er voortaan plek in Bleiswijk op het terrein van Houweling. De planning van J.P. Vis & Zn wordt voortaan vanuit het kantoor in Poeldijk georganiseerd, de rest van de administratie is in Veenoord geïntegreerd in de bedrijfsvoering van de Hartman Groep. Zowel Jan als John Vis hebben zich in goed overleg terug getrokken uit het bedrijf.

Hiermee komt er na 91 jaar een einde aan de activiteiten van J.P. Vis & Zn in Kwintsheul. Toch blijven de trucks van het bedrijf een vertrouwd gezicht op de route naar Scandinavië. De Hartman Groep heeft in de afgelopen twee jaar vrijwel de gehele vloot vernieuwd en geïntegreerd in het eigen netwerk, maar de trucks houden de vertrouwde fraaie uitstraling, ook na de verhuizing.

Meer nieuws vanuit de Hartman Groep betreft de overname van de activiteiten van Jeroen Vrolijk. Dat wil zeggen dat de ritten en de klanten van Jeroen Vrolijk worden geïntegreerd in het Hartman Netwerk. Voor de klanten van Jeroen Vrolijk betekent dit een uitbreiding van de service, want in plaats van een vertrek op dinsdag en donderdag vertrekken er nu zeven dagen per week trucks naar heel Scandinavië. Jeroen blijft zelf als charter en als ambassadeur rijden voor de Hartman Groep met zijn vertrouwde Scania.

De Hartman Groep realiseert door slimme innovaties en een intensieve samenwerking de eigen CO2 uitstoot. www.greenlabellogistics.com is het duurzaamheidsplatform van de groep, waarop alle besparingen worden uitgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer