Ga naar hoofdinhoud

James Bond wordt vervoerd door DHL

Ook voor de 25e James Bond film, No Time to Die, is logistiek dienstverlener DHL weer partner van deze filmproductie. Al sinds Casino Royale (2006) is DHL verantwoordelijk voor alle transport en logistiek aangaande de productie van de film.

Voor No Time To Die – in de bioscoop vanaf 2 april 2020 – vervoerde DHL alles over de hele wereld via lucht, oceaan en wegvervoer. Planning was belangrijk om aan het productieschema van de film te kunnen voldoen.

Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Group: “Planning en precisie zijn cruciaal voor kaskrakerproducties van deze omvang. Dankzij ons internationale netwerk en de goed georganiseerde processen die worden uitgevoerd door onze lucht-, oceaan- en wegtransportteams, is DHL in staat om aan deze vereisten te voldoen. We zijn er trots op de beroemde Secret Service-agent te hebben ondersteund bij zijn missie om de wereld voor de vijfde keer te redden.”

DHL als Logistics Partner zorgde ervoor dat beide filmunits altijd de juiste apparatuur op het juiste moment en op de juiste plek beschikbaar hadden. De filmapparatuur werd verplaatst tussen de locaties Noorwegen, Jamaica, Italië en het hele Verenigd Koninkrijk.

“We zijn een one-stop-shop voor alles wat een filmproject nodig heeft, of het nu over de weg, door de lucht of over zee is. We zijn gericht op het in beweging houden van de productie. Voor dringende of last-minute zendingen maken wij ook gebruik van ons Express-netwerk. Om gelijke tred te houden met de strikte en steeds veranderende internationale voorschriften voor vracht, moeten we voorop blijven lopen en onze logistieke expertise echt inzetten. Het was een geweldige gelegenheid om opnieuw te laten zien wat we kunnen leveren. We gingen dan ook uiterst zorgvuldig om met het aan ons toevertrouwde materiaal”, zegt John Meller, projectleider No Time To Die Logistics bij DHL.

Eén reactie op “James Bond wordt vervoerd door DHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer