Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk aan de slag voor Perry en Aktiesport

Jan de Rijk Logistics is deze week begonnen met het meerdere keren per week bevoorraden van de ruim 90 filialen van Perry en Aktiesport, die vallen onder Sports Unlimited Retail.

Dat bedrijf heeft voor Jan de Rijk Logistics gekozen omdat dat het succes van de filialen bij elke besluitvorming bovenaan staat. De jarenlange ervaring van Jan de Rijk Logistics in winkelstraatdistributie zorgt dat zij de behoeften van de retailer begrijpen en hierop inspelen.

Naast de reguliere filiaalbevoorrading kan van de aanvullende diensten internationaal transport en direct2consumer gebruik worden gemaakt; het in deze context zeer toepasselijke ‘one-stop shopping’ concept. 

Wouter Grob, Supply Chain Director Sports Unlimited Retail:” Doorslaggevend in het besluit was zeker ook het geleverde totaalconcept. In de verschillende gesprekken welke wij met Jan de Rijk Logistics gehad hebben bleek dat wij een goede klik hebben. Jan de Rijk levert een efficiënte en flexibele netwerkoplossing, heeft sterk geïnvesteerd in digitalisering (waaronder de e-CMR, klanten portal of berichtendienst). Dit maakt dat ook in de winkels het volledige proces zichtbaar wordt.”

Robert Kleppers, Commercial Director Jan de Rijk Logistics: “Sports Unlimited is een geweldig mooie klant met twee sterke formules Perry en Aktiesport. Prachtig dat wij onderdeel kunnen worden van hun verhaal dat helemaal teruggaat naar 1866 als Perry & Co haar eerste winkel opent. Naast een competitieve oplossing voor de uitdagingen van nu, sloten onze gezamenlijke visies op toekomstige distributie vraagstukken goed op elkaar aan. Bereikbaarheid van binnensteden, zero-emissie zones en verdere verduurzaming van de logistiek zullen in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Thema’s waaraan we samen met onze klanten toewerken naar een passende oplossing.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer