Jan de Rijk Logistics neemt Omega Logistics over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk Logistics neemt Omega Logistics over

Per 15 september 2015 neemt Jan de Rijk Logistics het bedrijf Omega Logistics over. Omega Logistics is een gespecialiseerde logistiek dienstverlener die vooral actief is in de farmaceutische en zorg sector. Omega Logistics beschikt o.a. over een eigen temperatuur gecontroleerd distributie netwerk naar apotheken, ziekenhuizen, patiënten en zorginstellingen. Met deze overname versterkt Jan de Rijk Logistics haar reeds sterke positie in de distributie van hoogwaardige temperatuur gecontroleerde producten.

FotoOmegaLogistics“Na jaren van hard groeien is de overname een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf,” aldus directeur van Omega, Gerard van de Weert. “De ondernemende aanpak van Jan de Rijk past bij onze cultuur van het bedrijf. Deze stap gaat helpen om verdere groei te realiseren binnen de zorglogistiek.”

 Volgens Sebastiaan Scholte, CEO van Jan de Rijk Logistics heeft het bedrijf de laatste jaren grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van de zorg logistiek. “Omega Logistics heeft een zeer goede reputatie in deze markt. De toevoeging van Omega Logistics aan onze groep zal ons helpen meer focus en groei te realiseren.”

Omega Logistics is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de zorg sector en heeft een uitstekende positie in de farmaceutische markt weten te bereiken. Omega, gevestigd in Houten, heeft een 20 tal medewerkers, en zet dagelijks meer dan 60 wagens in het landelijke distributie netwerk. Het bedrijf biedt een opslag capaciteit van 2000 temperatuur gecontroleerde palletplaatsen en een gescheiden ruimte voor extra logistieke diensten en crossdock activiteiten.

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende logistiek dienstverlener op het gebied van Internationaal transport, warehousing en distributie, met meer dan 1.000 medewerkers in dienst, Het bedrijf heeft 550 eigen voertuigen en is actief in 13 landen. Jan de Rijk Logistics opereert ook dagelijks 2 treinen tussen Nederland en Italië.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer