Jost Group strijdlustig: ‘Wij willen blijven rijden’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jost Group strijdlustig: ‘Wij willen blijven rijden’

De Belgische federaal aanklager heeft toch 240 vrachtwagens van (dochterondernemingen van) Jost Group aan de ketting gelegd. Jost Group is verontwaardigd maar wil ‘een optimaal serviceniveau’ blijven bieden.

“We zijn ontzet over dit besluit, daar de aanklager in haar vonnis van 25 maart jongstleden heeft besloten dat de voorwaarden voor een eventuele inbeslagname eerst door de onderzoeksrechter moeten worden vastgesteld en dat hierover op korte termijn een bijeenkomst met de onderzoeksrechter staat gepland”, aldus Christophe Ravignat, Secretaris Generaal van de Jost Group. “Gezien de situatie begrijpen wij niet waarom de Federale Officier van Justitie van mening is dat het momenteel noodzaak is om diverse vrachtwagens in beslag te nemen.”

Om de belangen van het bedrijf, haar honderden werknemers, chauffeurs en haar klanten te beschermen, heeft Jost Group diverse maatregelen getroffen om haar klanten een optimaal serviceniveau te blijven bieden. De Jost Group bedankt op haar website haar klanten en medewerkers voor hun steun.

Jost Group zegt op haar website de aanklachten tegen haar altijd krachtig te hebben weerlegd en zal dat ook blijven doen. Daarnaast zal zij blijven samenwerken met de juridische instanties en hoopt zich onder normale omstandigheden, oprecht te kunnen verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer