Ga naar hoofdinhoud

Kewill Forwarding geeft CLX Logistics meer grip op transport

Om de dagelijkse operationele processen te verbeteren met meer controlepunten en inzicht in het vervoersproces gaat CLX Logistics gebruik maken van Kewill Forwarding. Deze oplossing, die deel uitmaakt van Kewill MOVE in de cloud, biedt de logistiek dienstverlener functionaliteit voor het naleven van douane- en handelsregelgeving die nodig zijn om o.a. chemische goederen op de juiste manier te vervoeren.

Industrial images“Met de oplossing van Kewill kunnen we onze klanten meer inzicht en rapportage-functies te bieden”, zegt Marc Lombardi, International Operations Manager bij CLX Logistics. De freight forwarding-oplossing biedt klanten toegang tot informatie over zendingen, waardoor deze gevolgd kunnen worden gedurende het traject. Lombardi: “Ook verbetert Kewill Forwarding het beheer van processen, het automatiseren van procedures en het verminderen van de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan dubbele invoer van zendingen.”

Kewill gaat haar cloudoplossingen en -diensten overigens ook aanbieden op het Amazon Web Services (AWS)-cloudplatform. Hierdoor is het mogelijk om het multimodale transportmanagementplatform Kewill MOVE in de cloud te implementeren op een wereldwijd cloudplatform. “Het platform maakt het ook voor kleine en middelgrote klanten mogelijk om een hoge betrouwbaarheid te garanderen. Voorheen was dit voorbehouden aan de grote bedrijven”, vertelt Greg Cartner, Chief Technology Officer en EVP Product Development bij Kewill. “Met behulp van AWS kunnen klanten hun capaciteit schalen voor het beter beheren van seizoensgebonden volumes, fusies en overnames en het betreden van nieuwe markten op een kostenbesparende manier. Klanten starten vaak met één transporthub, magazijn of regio en breiden vervolgens verder – wereldwijd – uit. Het Amazon-platform maakt deze uitbreidingen eenvoudiger en kostenbesparender.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer