Koopman Logistics neemt ACM Fleetforce over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Koopman Logistics neemt ACM Fleetforce over

Koopman Logistics Group uit Leek heeft vorige week ACM  Fleetforce uit Putten overgenomen. ACM Fleetforce is al meer dan 15 jaar specialist in poolbeheer en beschikt over een eigen chauffeursdienst, opslagfaciliteiten en werkplaats. De overname van het Puttense bedrijf past in de strategie van Koopman om met geïntegreerde dienstverlening automotive klanten te kunnen bedienen.

 Willem Prinsen, CEO van de Koopman Logistics Group: “ACM Fleetforce is een uitstekende aanvulling op onze huidige automotive diensten op het gebied van autotransport, – opslag en remarketing.  Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook verheugd dat Mark van der Lingen, de huidige mede-eigenaar en directeur van ACM Fleetforce blijft om dit te realiseren.”

Mark van der Lingen, directeur van ACM Fleetforce: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn bij een betrouwbare partij als Koopman Logistics Group. Als ACM Fleetforce zijn we de afgelopen zo gegroeid dat een volgende stap nodig is om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden. Met de kennis en ervaring van Koopman kunnen we die stap maken, waarbij we onze klanten een nog beter dienstenpakket kunnen aanbieden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer