Ga naar hoofdinhoud

Mainfreight vijf jaar in Nederland

Op zaterdag 16 april heeft de Mainfreight familiedag plaatsgevonden op alle vestigingen van Wim Bosman / Mainfreight in Europa. Deze dag werd gehouden om te vieren dat Mainfreight zich 5 jaar geleden in Europa vestigde. De familiedag werd gevierd met alle team members en familieleden.

Family Day Mainfreight (02)Op 1 april 2011 kocht Mainfreight de Wim Bosman Groep en zette daarmee voet aan de grond op de Europese logistieke markt. De acquisitie van Mainfreight was een sterke strategische ontwikkeling voor zowel Mainfreight als Wim Bosman. Met een wereldwijd logistiek netwerk is de Wim Bosman Groep naar eigen zeggen in staat om volledige supply chain logistics aan te bieden.

Op de familiedag was er gelegenheid om de familieleden van de team members de wereld van Wim Bosman / Mainfreight te laten zien. Naast de rondleidingen en demonstraties waren er speelvoorzieningsactiviteiten voor jong en oud aanwezig. Kortom, het was een echt familiefeest

Family Day Mainfreight (03)Mainfreight Limited is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf is opgericht in 1978 door Bruce Plested, Executive Chairman en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supply chain logistics provider in Nieuw-Zeeland en Australië. Ook in China en de USA is Mainfreight sterk aanwezig met eigen locaties.

 

Eén reactie op “Mainfreight vijf jaar in Nederland

  • Ivar ten Tuijnte

    Het was een hele leuke dag! En een mooie gelegenheid om de activiteiten van deze logistieke dienstverlener te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer