Ga naar hoofdinhoud

Mandersloot viert 50-jarig jubileum

Mandersloot Expeditiebedrijf in Scherpenzeel vierde afgelopen zaterdag haar  50-jarig bestaan. De aanwezigheid van zowel nationale als internationale collega’s, vrienden en familie weerspiegelde wat Mandersloot vandaag de dag na 50 jaar is: een bloeiende internationale onderneming.

feest_manderslootZo’n 50 jaar geleden begon Mandersloot’s Expeditiebedrijf als eenmanszaak vanuit de keuken in Scherpenzeel. Eind jaren zestig besloot de familie Mandersloot op Polen – onderdeel van het voormalige Oostblok – te gaan rijden. Hiermee verwierf Mandersloot binnen de transportwereld faam als Oostblokpionier. In 2011 werd de beslissing genomen om ook in Tsjechie te gaan beginnen.

“De volgende stap in 2013 was een zeer belangrijke stap voor ons, de intergratie van Te Baerts in Roemenie bij de Mandersloot groep. Deze integratie gaf ons de mogelijkheid om drie landen: Roemenië, Bulgarije en Hongarije te bedienen. Bestaande klanten kunnen vanaf nu hun hele pakket voor Centraal-Europa bij ons plaatsen en voor nieuwe klanten hebben we nu heel wat te bieden”, vertelt directeur Ronald Mandersloot.

Wat met één man begon, is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf met vestigingen in Nederland, Polen, Tsjechië, Roemenië en Hongarije.Gespecialiseerd in koeltransport en high value beschikken ze over de beste systemen en de benodigde certificaten om zelfs de meest veeleisende klanten van dienst te kunnen zijn.

Het feest was afgelopen zaterdag een groot succes. De loods was omgebouwd tot een bruin café en er speelde een goede band die voor een geweldige sfeer zorgde.

De vestingen hadden voor het 50-jarig bestaan ook nog een verrassing voor de directie. Vanaf nu heeft Mandersloot prachtige vlaggen en een reclamebord erbij. Al met al een geslaagd feest, en een waardige afsluiter van de afgelopen 50 jaar.

jubileum_mandersloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer