Ga naar hoofdinhoud

Martijn van Heumen nieuwe directeur Heppner Hacas

Heppner Hacas, de Nederlandse tak van de Franse logistiek dienstverlener Heppner, heeft een nieuwe directeur: Martijn van Heumen.

Heppner Hacas is actief in transport tussen Frankrijk en Nederland. Met de overname van HaCas Transport uit Gilze vorig jaar door Heppner wilde het moederbedrijf het transport tussen Frankrijk en Nederland verder vesterken. Van Heumen is nu aangetrokken om het landtransport tussen beide landen te versterken en operationele synergieën tussen de verschillende dochterondernemingen van de groep te verbeteren.

Martijn van Heumen, Heppner Hacas

Martijn van Heumen werkt sinds dit voorjaar bij Heppner Hacas als operations manager. Daarvoor werkte hij bij Rotra en Vos Logistics. Hij heeft in totaal meer dan 20 jaar ervaring bij in de transport- en logistieke sector.

“Met 35 werknemers is Heppner HaCas aanzienlijk gegroeid sinds de toetreding tot de groep. Ons doel is om ons model verder te ontwikkelen om onze 250 klanten en toekomstige klanten de meest kwalitatieve service op de markt te bieden”, aldus Van Heumen.

Foto: John Lathouwers – oud-chauffeur HaCas

3 reacties op “Martijn van Heumen nieuwe directeur Heppner Hacas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer